Hää- ja Perhejuhlat

Maaseudun rauha ja vehreys houkuttelevat viettämään perhejuhlia Kivennavalle.

Hääjuhlaa pidetään yhtenä elämän tärkeimpänä tapahtumana. Häät ovat suuri, iloinen ja toivottu juhla. Juhlat voivat olla luonteeltaan hyvin erilaisia, sillä jokaisella parilla on erilaiset toiveet hääjuhlaa varten.

Me autamme järjestämään juuri teidän näköisenne juhlat.

Herkullinen ruoka on luonnollisesti pääosassa. Tarjolla on erilaisia menukokonaisuuksia, joista voi valita mieleisensä tai yhdistellä niitä oman maun mukaan.

Häävalssin voi tanssahdella tunnelmallisessa vanhan ajan tanssiladossa, jossa on orkesterille esiintymislava, runsaasti tanssitilaa, lokoisia sohvia ja tietenkin janoisia palveleva Napanteri- baari.

Salista löytyvät äänentoistolaitteet sekä piano.

Keittiön antimet läheltä

Ravintolan keittiöstä valmistuu maukasta kotiruokaa vaativaankin makuun. Raaka-aineiden laatu on meille tärkeää, siksi käytämme lähiympäristössä tuotettuja raaka-aineita ja Pieksäjärven tuoretta kalaa. Kalastaja Ierikka nostaa kalat viereisestä järvestä. Naudanliha tulee samasta pihapiiristä Henrik-pojan kasvattamosta. Lisäksi ruisleipä ja rieska ovat aina emännän paistamia. Myös ruisleipään käytetyt jauhot tulevat läheiseltä Luomutilalta.

Toteutamme tarjoilun isommallekin ryhmälle arkilounaasta juhla-ateriaan. Kerrothan siis toiveistasi.

Tule ja nauti aidoista mauista!

Savusaunasta uutena ihmisenä

Kivennavan savusaunan hellivien löylyjen jälkeen Pieksäjärven vilvoittaviin aaltoihin pulahtaminen tekee ihmisestä uuden.

Mahdollista on myös saunoa luxussähkösaunassa. Niin jälkilöylyt kuin luovat palaveritkin onnistuvat takkatuvassa.

Saunominen

Luxussähkösauna 150 €
(mahtuu 25 henkeä kerralla saunomaan)
Savusauna 290 €/ tilaus
(mahtuu 30 henkeä kerralla saunomaan)

Kokousta rauhassa

Kiireetön ja rauhallinen ympäristö antaa hyvät puitteet oppimiseen ja päätösten teolle.

Kokouskäyttöön tarjoamme erilaisia tiloja pienryhmistä aina 100 hengelle. Kokoustilassa on käytettävissä valkokangas, videotykki, piirtoheitin, fläppitaulu sekä langaton internet. Riihisyrjässä (Takkatupa) on myös tarjolla neuvottelu- /ryhmätyötilaa. Jokaiselle asiakkaalle räätälöimme yksilöllisen kokouspaketin juuri toiveidenne mukaan.

Mahdollistamme kokouksenne

Yhden päivän kokous aloitetaan maalaisaamiaisella. Noutopöydästä nautitaan monipuolinen lähiruokalounas. Päivän päätteeksi virkistytään kahvilla ja tuoreella kahvileivällä.

Kahden päivän kokous aloitetaan maalaisaamiaisella ja päätetään seuraavana päivänä päiväkahviin. Ensimmäisen kokouspäivän jälkeen rentoudutaan savusaunan lempeissä löylyissä ja pulahdetaan Pieksäjärven vilvoittaviin aaltoihin tai talvella avantoon. Saunan jälkeen nautitaan maukas päivällinen. Uusi päivä on mukava aloittaa hyvin nukutun yön jälkeen.

Kokouspäivän päätteeksi voimme järjestää ulkona liikunnallista ohjelmaa. Päivällisen yhteyteen on mahdollista järjestää viinipruuvi asiantuntijan opastuksella.

Haluamme luoda kansanne ikimuistoisia hetkiä ja auttaa teitä irtautumaan hetkeksi arjen rutiineista.

Viihtyisät majoitustilat

Majoittumistilaksesi voit valita tunnelmallisen Riihisyrjä rantamökin, viihtyisän huoneen päärakennuksesta, tilavamman huoneen Napamajasta tai sviitin oman terassin ja saunan kera.

Kaikista huoneista löytyvät televisio, suihku ja wc. Huoneen hintaan sisältyvät pyyheliinat, liinavaatteet sekä runsas aamiainen.

Riihisyrjässä on nukkumatilat 10 hengelle, oma sauna sekä keittiö.

Majoituspaikkoja on yhteensä 30.

Katso kaikki mökit ja huoneet täältä.
 

 

Karjalan Kivennavalta Savoon Muuruvedelle

Nykyisen omistajan Martti Kähösen vanhempien Aino ja Armas Kähösen koti oli Karjalan Kivennavalla, Hiirelän kylässä. Sodan seurauksena vuonna 1939 he joutuivat jättämään kotinsa. Pitkien evakkovuosien jälkeen heidän tiensä päätyi Muuruvedelle. Kovalla ja sitkeällä työllä saatiin pieni maatila raivattua ja päästiin uuden elämän alkuun.

Elettiin vuotta 1972, kun tila siirtyi isältä pojalle. Tuolloin alettiin pohtimaan uutta tuotantosuuntaa, ja lypsykarjatilasta tuli lihakarjatila.

Maaseutumatkailua karjalaisin perintein

Tilan nykyisten pitäjien Martin ja Kaijan yhteinen taival alkoi 1983. Uusi koti rakennettiin 1988 ja aloitettiin gasthaus -periaatteella maaseutumatkailu.

Yrityksen ninimeksi valittiin perustelluista syistä Kivennapa, sillä haluttiin vaalia karjalaista perinnettä toisessa polvessa ja samalla kunnioittaa tilan perustajia Armas ja Aino Kähöstä. Karjalainen perintö näkyy myös hotellihuoneiden ja mökkien nimissä, sillä ne on nimetty Kivennavan kylien mukaan.

Matkailijamäärän kasvaessa ja kysynnän lisääntyessä rakennettiin uusi kartanohotelli vuonna 1998. Tänä päivänä yritys tarjoaa erinomaiset puitteet asiakkailleen pitää muun muassa erilaisia juhlia, koulutustapahtumia, leirejä sekä kokouksia. Erityisesti halutaan panostaa lämminhenkiseen palveluun ja maukkaaseen lähiruokaan.